Even voorstellen….. onze nieuwe stagiaire.

Even voorstellen….. onze nieuwe stagiaire.

16 september 2020|Categorieën: Kantoornieuws|

Jordi Louwman is 22 jaar en woont in Dordrecht. Hij volgt de HBO opleiding Finance & Control. 

Jordi vertelt over zijn opleiding: “Ik heb deze opleiding gekozen, omdat ik het gevoel had dat deze opleiding het beste bij mijn kwaliteiten past. Verder vind ik het fijn dat je met deze opleiding meerdere kanten op kunt. Je bent nooit lang bezig met hetzelfde, er zit altijd veel variatie in. “

Jordi loopt 20 weken stage voor vier dagen per week in de periode september t/m januari. Daarbij zal hij vooral administratieve werkzaamheden doen, maar ook meewerken aan de verdere ontwikkeling van het handboek van FlanQ. Hierin wordt de dienstverlening van FlanQ beschreven. 

“Ik heb veel zin om te ontdekken wat de opleiding Finance & Control in de praktijk inhoudt en ik hoop mijzelf door de stageperiode bij FlanQ verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van accountancy en dienstverlening.”

Bron: Wed, 16 Sep 2020 10:59:09 +0100

Even voorstellen…. Onze nieuwe stagiaire.

5 maart 2020|Categorieën: Archief, Kantoornieuws|

Feyza Denizli is 26 jaar en woont in Sliedrecht. Zij volgt de opleiding Accountancy – Associate Degree. Deze nieuwe opleiding aan de Hogeschool Rotterdam richt zich vooral op MKB en duurt 2 jaar. Na het behalen van haar diploma is er nog de mogelijkheid om door te stromen naar het 3e jaar van de Bacheloropleiding.

 

“Ik vind het interessant om met de financiële kant van bedrijven bezig te zijn en te puzzelen in de administratie”

 

Feyza heeft FlanQ leren kennen tijdens een bedrijfsbezoek; Een leuke en leerzame plek om stage te lopen. Zij is bij FlanQ van februari 2020 tot juni 2020 onder begeleiding van Frans van Lonkhuizen.

Bron: | FlanQ Accountants Thu, 05 Mar 2020 10:07:12 +0100
Go to Top