Contact Dordrecht


Contact Maassluis
Loading...
Het team2018-12-12T13:54:22+00:00

Team van financiële specialisten van FlanQ Dordrecht en Maassluis

Frans van Lonkhuizen en Zilvester Zandstra bouwden vóór het starten van hun gezamenlijke onderneming een track-record op in de accountancy en belastingadvies. Onafhankelijk van elkaar stonden transparantie en integriteit bovenaan hun lijstje van kernwaarden.

Het resultaat is een goedlopende en altijd toegankelijke onderneming, waar zowel medewerkers als eigenaren elke dag energie halen uit het zo goed mogelijk helpen van hun klanten.

We nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken. Neem hier contact op.

Frans van Lonkhuizen

Accountant
Frans van Lonkhuizen werkt al sinds 1998 zelfstandig. De passie voor het ondernemen en het omgaan met mensen zijn voor hem de belangrijkste drijfveren voor het ondernemerschap.

In het dagelijks leven is hij getrouwd en heeft twee kinderen. Naast zelf sporten besteedt hij veel tijd aan zijn voetbalclub Oranje Wit als bestuurslid. Zijn motto: “Als je iets doet, dan doe je het goed en voor de volle 100%”.

Zilvester Zandra

Zilvester Zandstra

Accountant
Zilvester Zandstra is werkzaam als accountant sinds mei 1989. Tot en met 1998 als partner bij een middelgroot kantoor in Den Haag, sinds 1 januari 1999 zelfstandig in Maassluis. Zijn passie is het ondersteunen van ondernemers in hun “strijd om het dagelijks bestaan” en hen daarbij met raad en daad terzijde te staan.

Hij is nog steeds heel actief als fanatiek zaalhandbal-scheidsrechter en vindt het heerlijk om met zijn vrouw mooie fietstochten te maken als het weer en het werk het ook maar even toelaten.

Ons team

Pascal Scheurwater

Accountant

William Segers

Senior Assistent

Clerry Groeneveld

Assistent accountant

Lia Brussee

Office Manager

Enita Ozkan-Kobilic

Assistent accountant

Jordi Gaal

Assistent accountant

Karen Kras

Hoofd salarisadministratie

Wij maken op deze website gebruik van cookies, deze helpen ons om onze website te verbeteren. Ik ga akkoord