Financiële specialisten in Dordrecht en Maassluis

Frans van Lonkhuizen en Zilvester Zandstra bouwden vóór het starten van hun gezamenlijke onderneming een track-record op in de accountancy en belastingadvies. Onafhankelijk van elkaar stonden transparantie en integriteit bovenaan hun lijstje van belangrijke kernwaarden.

Het resultaat is een goedlopende en altijd toegankelijke onderneming, waar zowel medewerkers als eigenaren elke dag energie halen uit het zo goed mogelijk helpen van hun klanten op financieel gebied.

We nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken. Neem hier contact op.

Frans van Lonkhuizen

Frans van Lonkhuizen

Accountant
Frans van Lonkhuizen werkt al sinds 1998 zelfstandig. De passie voor het ondernemen en het omgaan met mensen zijn voor hem de belangrijkste drijfveren voor het ondernemerschap.

In het dagelijks leven is hij getrouwd en heeft twee kinderen. Naast zelf sporten besteedt hij veel tijd aan zijn voetbalclub Oranje Wit als voorzitter van de Businessclub. Zijn motto: “Als je iets doet, dan doe je het goed en voor de volle 100%”.

Zilvester Zandstra

Zilvester Zandstra

Accountant
Zilvester Zandstra is werkzaam als accountant sinds mei 1989. Tot en met 1998 als partner bij een middelgroot kantoor in Den Haag, sinds 1 januari 1999 zelfstandig in Maassluis. Zijn passie is het ondersteunen van ondernemers in hun “strijd om het dagelijks bestaan” en hen daarbij met raad en daad terzijde te staan.

Ons team

Pascal Scheurwater

Accountant

William Segers

Senior Assistent

Lia Brussee

Office Manager

Clerry Groeneveld

Assistent accountant

Diane de Boer

Marketing/Communicatie

Karen Kras

Hoofd salarisadministratie

Jordi Gaal

Assistent accountant

Robbert Seghers

Assistent accountant