Flexibel
 Loyaal
  Accuraat
   No-nonsense
    Quality

Flexibel
 Loyaal
  Accuraat
   No-nonsense
    Quality

Wij zijn FlanQ! Het accountantskantoor in Dordrecht.

Wij zijn FlanQ !
HET accountantskantoor in Dordrecht.

Vanuit ons accountantskantoor in Dordrecht verrichten we alweer bijna 25 jaar met veel plezier werkzaamheden voor onze relaties. Onze relaties zijn vooral ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Naast onze accountancy en fiscale dienstverlening zijn wij ook actief in de tijdelijke ondersteuning van organisaties (o.a. controller voor één dag). Onze manier van werken is informeel, altijd to the point en gericht op kwaliteit.

Ben je op zoek naar een accountant of naar financieel advies? Onze accountants in Dordrecht staan voor je klaar!

Onze diensten

FlanQ staat voor: Flexibel Loyaal Accuraat No-nonsense Quality! En dat is dan ook precies hoe wij te werk gaan. Als accountants & adviseurs voor het midden- en kleinbedrijf helpen wij onze relaties op het gebied van inboeken administratie, jaarrekeningen samenstellen maar ook het geven van adviezen en ondersteunende begeleiding.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat elke organisatie uniek is en vraagt om een oplossing op maat. Speciaal daarom leveren onze accountants in Dordrecht voor elke klant een maatoplossing, zodat onze kennis en ervaring naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeftes.

Ben je op zoek naar een accountant in Dordrecht?

Ons team bestaat uit drie accountants en verschillende adviseurs met veel kennis en ervaring. Bent u opzoek naar een accountant in Dordrecht en omstreken of heb je vragen over het doen van fiscale aangiften, je salarisadministratie, het samenstellen van de jaarrekening of heb je tijdelijke ondersteuning nodig? Wij staan met veel enthousiasme voor je klaar! Ons accountantskantoor in Dordrecht is gevestigd op de Jan Valsterweg 87. Je bent van harte welkom voor een bak koffie op ons kantoor!

Volledige ontzorging & Financiële begeleiding en advies!

We gaan nog een stap verder door naast het ontzorgen van het volledige accountancy process je ook te voorzien van het juiste advies. Onze accountants in Dordrecht dienen als de juiste sparringspartners voor uw vraagstukken.

FlanQ biedt daarnaast relaties de mogelijkheid om geheel ontzorgd te worden bij het verwerken van de financiële administratie. Via een cloud-oplossing ondersteunt FlanQ relaties volledig digitaal met het administratie proces. Van het inlezen van inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties tot het geautomatiseerd inlezen van loongegevens in de financiële administratie.

FlanQ streeft naar kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlening en is derhalve aangesloten bij de NBA en het netwerk van de Auxilium Adviesgroep.

Laatste nieuws!

Pascal, Lia en William

Medewerkers van het eerste uur.

FlanQ bestaat dit jaar 25 jaar

Met trots vieren wij het 25-jarig bestaan van ons bedrijf. Graag willen wij de persoonlijke verhalen en ervaringen delen. Hiervoor nodigen wij zowel medewerkers als relaties uit om herinneringen en mijlpalen te delen en samen terug te kijken op een kwart eeuw van samenwerken. 

 

Onze klanten

Ons accountantskantoor is gevestigd in Dordrecht. Maar onze uitgebreide klantenkring rijkt ver buiten dit prachtige eiland. Wij hebben klanten door heel Nederland, in het buitenland en in vrijwel alle sectoren van het Midden- en Kleinbedrijf.

Frans van Lonkhuizen en Lex Wierks

Verkeersschool Wierks

Lex Wierks en Frans van Lonkhuizen

Twin Creations

Twin Creations

Scheepswerf Het Anker

Scheepswerf Het Anker

Pascal Scheurwater

Onze zakenpartners

FlanQ streeft naar kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlening en is daarom aangesloten bij de Auxilium Adviesgroep die ons ondersteunt. Onze accountants staan ingeschreven in het accountantsregister bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).

Om onze werkzaamheden efficiënt te laten verlopen maken wij tevens gebruik van onderstaande dienstverleners.

Partners auxilium