Binnen het team van FlanQ zijn wij trots om mee te delen dat Pascal Scheurwater en Clerry Groeneveld alweer 20 jaar in dienst zijn. Wij laten ze graag zelf aan het woord om hier wat meer over te vertellen:

Clerry Groeneveld is werkzaam op vestiging Maassluis:
Ik ben 56 jaar en geboren in Dordrecht. In dienst gekomen op 1 december 1999 bij Zandstra Accountants. Hiervoor werkte ik bij de ING Bank. Zilvester heeft zijn kantoor in zijn woonhuis. Mede daardoor ontstond er al snel een vertrouwensband. In 2003 heb ik het Praktijkdiploma Belastingrecht behaald. Verder heb ik vrijwel alles in de praktijk geleerd van Zilvester, die mij “de kneepjes van het vak” heeft bijgebracht. Met cursussen en workshops heb ik mijn kennis verder vergroot.
 
Het contact met de klanten vind ik erg leuk, dit is in de loop van de jaren ontstaan.

Kortom, ik heb het naar mijn zin en hoop dat ik nog een aantal jaren met plezier kan werken bij FlanQ Accountants.

Pascal Scheurwater is werkzaam op vestiging Dordrecht:
Ik ben 39 jaar en geboren in Dordrecht maar al mijn hele leven lang woonachtig in Hendrik Ido Ambacht.
 
Sinds oktober 1998 ben ik in dienst. Tijdens mijn opleiding Bedrijfseconomie heb ik een half jaar stage gelopen bij Frans van Lonkhuizen die toen net zijn eigen onderneming was begonnen.
 
Na het behalen van mijn diploma Bedrijfseconomie heb ik mogen proeven aan het accountancy vak. Dat heeft mij doen besluiten om alsnog een hbo-opleiding Accountancy te gaan volgen. Na mijn stage Bedrijfseconomie ben ik begonnen als junior assistent accountant waarna ik ben gegroeid naar assistent accountant, relatiebeheerder en sinds 2015 tot AA-accountant.
 
Het huidige FlanQ ervaar ik als een zodanige prettige werkomgeving dat ik hier met veel plezier werk. Mijn loyale karaktereigenschap draagt daar ook aan bij! 
Uiteindelijk is mijn ambitie om medevennoot te worden van FlanQ.

Bron: | FlanQ Accountants & Adviseurs Wed, 06 Nov 2019 09:33:36 +0100