Maak deel uit van onze FlanQ familie

Maak deel uit van onze FlanQ familie

Kom werken in een inspirerende omgeving

Kom werken in een inspirerende omgeving

Ervaren team
Digitale oplossingen
24/7 betrokkenheid
2 vestigingen

Waarom werken bij FlanQ?

Bij FlanQ draait alles om passie, groei en een geweldige werkomgeving.

Binnen ons bedrijf bieden wij innovatieve oplossingen voor onze klanten waardoor je de kans krijgt om je talenten te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en echt een verschil te maken.

FlanQ is een dynamisch accountantskantoor met vestigingen in Dordrecht en Lekkerkerk. Wij richten ons op het leveren van hoogwaardige financiële diensten aan een breed scala van klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste mindset, teamwork en een goede balans tussen werk en plezier de key zijn tot succes! Bij FlanQ krijg je de kans om te werken in een stimulerende omgeving waar jouw talent wordt erkend en gewaardeerd.

We houden van wat we doen en vieren onze successen samen. Klinkt goed?

Onze vacatures

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en wil je aan de slag bij een energiek en inspirerend team? Bij FlanQ zijn we op zoek naar een ondernemende assistent accountant die ons team komt versterken in Dordrecht of Lekkerkerk.

Als fiscalist bij FlanQ heb je een cruciale rol en zul je verantwoordelijk zijn voor het leveren van hoogwaardig fiscaal advies aan onze klanten.

Ben jij een ambitieuze en gedreven student die momenteel een accountancy of finance & control studie doet en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw kennis in de praktijk kan inzetten?

Ben je momenteel bezig met een HBO opleiding in de richting van Accountancy of Finance & Control en ben je op zoek naar een mogelijkheid om jouw theoretische kennis ook in de praktijk toe te passen?

Wat vindt het team van FlanQ?

Frans van Lonkhuizen

Frans van Lonkhuizen

Accountant

“Het klinkt misschien een beetje als een marketing Quote, maar voor mij is het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor mijn klanten. Niet alleen als accountant, maar ook als persoon en ervaringsdeskundige.”

William Segers

William Segers

Senior Assistent

“De diversiteit en de onvoorspelbaarheid in mijn werkzaamheden maken mijn functie interessant”

Pascal Scheurwater

Pascal Scheurwater

Accountant

“Mijn dag is geslaagd als het een productieve dag was, cliënten met een tevreden gevoel ons kantoor verlaten en als ik omringd word door positieve mensen. Dat zit wel goed bij FlanQ”

Jordi Gaal

Jordi Gaal

Accountant

“Het nauwe contact met onze klanten en het meebeleven van hun avonturen als ondernemer vind ik mateloos interessant!’’

Lia Brussee

Lia Brussee

Financieel Medewerkster

“Geen dag is hetzelfde en dat vind ik het leukst aan mijn werk”

Meer weten over onze vacatures?

Meer weten over onze vacatures?

Frans van Lonkhuizen

Frans van Lonkhuizen

Accountant