Financiële specialisten in Dordrecht en Maassluis

Frans van Lonkhuizen en Zilvester Zandstra bouwden vóór het starten van hun gezamenlijke onderneming een track-record op in de accountancy en belastingadvies. Onafhankelijk van elkaar stonden transparantie en integriteit bovenaan hun lijstje van belangrijke kernwaarden.

Het resultaat is een goedlopende en altijd toegankelijke onderneming, waar zowel medewerkers als eigenaren elke dag energie halen uit het zo goed mogelijk helpen van hun klanten op financieel gebied.

We nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken. Neem hier contact op.

Het team van FlanQ bestaat uit accountants en adviseurs die veel kennis en ervaring hebben. Naast drie accountants hebben de meeste medewerkers en HBO/WO achtergrond.

De kracht van het team zit vooral in de langdurige samenwerking. De medewerkers hebben veel ervaring en kunnen direct inspelen op klantvragen.

De kernwaarden waar FlanQ voor staat zitten in het DNA van onze medewerkers.

 

Geschiedenis

De accountantskantoren Zandstra Accountants en Van Lonkhuizen & Van Oosten hebben in 2016 de knoop doorgehakt en zijn vanaf dit jaar onder één naam verder als: FlanQ accountants & adviseurs.

FlanQ staat voor: Flexibel Loyaal Accuraat No-nonsense Qualiteit

De accountantskantoren van FlanQ zijn respectievelijk gevestigd in Maassluis en Dordrecht. Hun uitgebreide klantenkring is niet alleen regionaal, maar beslaat geheel Nederland, meerdere klanten in het buitenland en vrijwel alle sectoren van het Midden- en Kleinbedrijf.

FlanQ (voormalig Zandstra Accountants en Van Lonkhuizen & Van Oosten) is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het netwerk van Auxilium Adviesgroep (een adviesorgaan specifiek voor de accountancy-branche). Samen met de beroepsorganisatie en Auxilium streeft FlanQ naar een goede en betrouwbare naam van de accountant in het maatschappelijke verkeer.

Direct contact?

Frans van Lonkhuizen

Frans van Lonkhuizen

Accountant

Zilvester Zandstra

Zilvester Zandstra

Accountant

Pascal Scheurwater

Accountant

William Segers

Senior Assistent

Diane de Boer

Marketing / Communicatie

Lia Brussee

Office Manager

Clerry Groeneveld

Assistent Accountant

Robbert Seghers

Assistent Accountant

Jordi Gaal

Assistent Accountant

Karen Kras

Salarisadministratie

Jordi Louwman

Junior assistent accountant

Lindy Balder

Junior assistent accountant