Accountant in Lekkerkerk

Ben je op zoek naar een allround accountant in Lekkerkerk? FlanQ is het accountantskantoor in Lekkerkerk en omstreken en helpt al meer dan 25 jaar haar klanten met veel energie en passie!

Accountant in Lekkerkerk

Met meer dan 25 jaar aan ervaring en toewijding staat ons team van deskundige accountants & adviseurs in Lekkerkerk voor je klaar. Wij zijn er volledig op gericht van het leveren van hoogwaardige financiële diensten en adviezen, waardoor jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en succesvolle ontwikkeling van je onderneming

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen en doelen heeft. Bij FlanQ gaan wij verder dan standaardoplossingen en bieden wij op maat gemaakte strategieën die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze diepgaande expertise, kennis, en netwerk stelt ons in staat om u te voorzien van hoogwaardig financieel advies en vakkundige begeleiding

Ben je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen en ondersteunen? Neem contact met ons op via +31 180 661 661 of kom langs op kantoor aan de Raadhuisplein 55a in Lekkerkerk. Onze accountants en adviseurs gaan samen met jou aan tafel om je te voorzien van het juiste advies op maat!

De activiteiten van ons accountantskantoor in Lekkerkerk!

Wij helpen je verder!

FlanQ staat voor: Flexibel Loyaal Accuraat No-nonsense Quality! En dat is dan ook precies hoe wij te werk gaan. Als accountants & adviseurs voor het midden- en kleinbedrijf helpen wij onze relaties op het gebied van inboeken administratie, jaarrekeningen samenstellen maar ook het geven van adviezen en ondersteunende begeleiding.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat elke organisatie uniek is en vraagt om een oplossing op maat. Speciaal daarom leveren onze accountants in Dordrecht en Lekkerkerk voor elke klant een maatoplossing, zodat onze kennis en ervaring naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeftes.

Ben je op zoek naar een accountant in Lekkerkerk?

Is jouw bedrijf/ organisatie gevestigd in Lekkerkerk en omstreken en ben je op zoek naar een accountant of wilt je kennismaken met een accountant of adviseur? Wij staan voor je klaar! Ons accountantskantoor in Lekkerkerk is gevestigd op de Raadhuisplein 55a. Je bent van harte welkom voor een bak koffie op ons kantoor!

Exact online gecertificeerd

Exact gecertificeerd Accountancy
Exact gecertificeerd Handel
Exact gecertificeerd Zakelijke Dienstverlening
Exact gecertificeerd Productie

Kom in contact met Frans!

Frans van Lonkhuizen

Frans van Lonkhuizen

Accountant / Eigenaar

 Onze kantoren!

Dordrecht
Jan Valsterweg 87
Lekkerkerk
Raadhuisplein 55a

Het FlanQ team! – Over ons

Als adviseur voor het midden- en kleinbedrijf (accountancy voor MKB) is FlanQ steeds op zoek naar ervaren en goed opgeleide medewerkers die naast een goede opleiding, zich snel in kunnen leven in en betrokken zijn bij (de onderneming van) de betreffende relatie.