Accountant in Dordrecht, accountancy voor uw bedrijf!

Ben je op zoek naar een allround accountant in Dordrecht of Lekkerkerk? FlanQ is het accountantskantoor en helpt al meer dan 25 jaar haar klanten met veel energie en passie!

Vanuit onze kantoren aan de Jan Valsterweg 87 in Dordrecht en Raadhuisplein 55a in Lekkerkerk gaan dagelijks onze ervaren accountant-administratieconsulenten te werk. Onze accountants en adviseurs gaan samen met jou aan tafel om je te voorzien van het juiste advies op maat!

Onze accountancy diensten

FlanQ staat voor: Flexibel Loyaal Accuraat No-nonsense Quality! En dat is dan ook precies hoe wij te werk gaan. Als accountants & adviseurs voor het midden- en kleinbedrijf helpen wij onze relaties op het gebied van inboeken administratie, jaarrekeningen samenstellen maar ook het geven van adviezen en ondersteunende begeleiding.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat elke organisatie uniek is en vraagt om een oplossing op maat. Speciaal daarom leveren onze accountants in Dordrecht en Lekkerkerk voor elke klant een maatoplossing, zodat onze kennis en ervaring naadloos aansluiten op jouw wensen en behoeftes.

De activiteiten van ons accountantskantoor in Dordrecht en Lekkerkerk!

 • Jaarrekeningen samenstellen

  • samenstellen van jaarrekeningen en andere verantwoordingen;
  • het beoordelen van jaarrekeningen;
 • Aangiften belasting

  • het verzorgen van de aangiften omzetbelasting en loonbelasting;
  • het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • Loonadministratie

  • het verzorgen van de loonadministraties van relaties met het bijbehorende arbeidsrecht
 • Begeleiding op financieel gebied

  • het begeleiden van relaties op financieel, administratief en fiscaal gebied;
  • het begeleiden van bedrijfsovernames, investeringsvraagstukken en financieringsaanvragen;
  • het verstrekken van verklaringen bij subsidieverantwoordingen

Financiële begeleiding en advies!

We gaan nog een stap verder door naast het ontzorgen van het volledige accountancy proces je ook te voorzien van het juiste advies. Onze accountants in Dordrecht en Lekkerkerk dienen als de juiste sparring-partners voor jouw vraagstukken.

Volledige ontzorging!

FlanQ biedt tevens relaties de mogelijkheid om geheel ontzorgd te worden bij het verwerken van de financiële administratie.

Via een cloud-oplossing ondersteunt FlanQ relaties volledig digitaal met het administratie proces. Van het inlezen van inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties tot het geautomatiseerd inlezen van loongegevens in de financiële administratie.

FlanQ streeft naar kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlening en is derhalve aangesloten bij de NBA en het netwerk van de Auxilium Adviesgroep.

(Algemene voorwaarden NBA)

Ben je op zoek naar een accountant in Dordrecht of Lekkerkerk?

Is jouw bedrijf/ organisatie gevestigd in Dordrecht en omstreken en ben je op zoek naar een accountant of wilt je kennismaken met een accountant of adviseur? Wij staan voor je klaar! Onze accountantskantoren in Dordrecht en Lekkerkerk zijn gevestigd op de Jan Valsterweg 87 in Dordrecht en Raadhuisplein 55a in Lekkerkerk. Je bent van harte welkom voor een bak koffie op ons kantoor!

Benieuwd naar onze andere diensten?

Exact online gecertificeerd

Exact gecertificeerd Accountancy
Exact gecertificeerd Handel
Exact gecertificeerd Zakelijke Dienstverlening
Exact gecertificeerd Productie

Kom in contact met Frans!

Frans van Lonkhuizen
Frans van Lonkhuizen
Accountant / Eigenaar

 Onze kantoren!

Het FlanQ team! – Over ons

Als adviseur voor het midden- en kleinbedrijf (accountancy voor MKB) is FlanQ steeds op zoek naar ervaren en goed opgeleide medewerkers die naast een goede opleiding, zich snel in kunnen leven in en betrokken zijn bij (de onderneming van) de betreffende relatie.

Exact gecertificeerd

Exact Online voor Accountancy
Exact gecertificeerd Handel
Exact Online voor Productie
Exact Online Loon en salarisadministratie