Interim ondersteuning

Interim ondersteuning nodig?

Interim management van uw administratie: Controller voor één dag.

Ben je op zoek naar interim ondersteuning door personeelstekorten, tijdelijk meer werk dan mankracht of een andere reden van afwezigheid? Wij plaatsen de beste interim-managers bij jou op kantoor!

In de huidige markt ervaren veel bedrijven problemen met de invulling van de financiële afdeling en vaak zijn er personeelstekorten. Onze interim financials zorgen voor de juiste financiële ondersteuning binnen jou onderneming of organisatie.

Financiële ondersteuning

Vanuit FlanQ zorgen we samen met onze partners dat de juiste interim manager bij jou aan de slag gaat!

Zo kunnen we je voorzien van de invulling van een controllers functie binnen je organisatie voor bijvoorbeeld “controller voor een dag” of voorzien we je van een tijdelijke vacature op het gebied van financiële administratie.

Wij staan voor je klaar!

Wij voorzien je van de juiste ondersteuning voor jouw financiële afdeling. Samen gaan we om de tafel zorgen we voor de juiste adviezen en interim personeel zodat jouw wensen en behoeftes volledig ontzorgt worden.

Ben je op zoek naar interim ondersteuning of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar onze andere diensten?

Exact online gecertificeerd

Kom in contact met Frans!

Frans van Lonkhuizen

Frans van Lonkhuizen

Accountant / Eigenaar

Vestigingen

Dordrecht
Jan Valsterweg 87
Lekkerkerk
Raadhuisplein 55a

Het FlanQ team! – Over ons

Als adviseur voor het midden- en kleinbedrijf (accountancy voor MKB) is FlanQ steeds op zoek naar ervaren en goed opgeleide medewerkers die naast een goede opleiding, zich snel in kunnen leven in en betrokken zijn bij (de onderneming van) de betreffende relatie.