Wierks Verkeersschool

Wierks Verkeersschool

Andere klanten

Twin Creations

Twin Creations

Garage Vissersdijk

Garage Vissersdijk

Scheepswerf Het Anker

Scheepswerf Het Anker

“Frans bewijst dat persoonlijke en zakelijke vriendschap goed kunnen samengaan”
 
Lex Wierks en Frans kennen elkaar al heel lang en zijn via vv Oranje Wit bevriend geraakt. In 2011 is hieruit ook een zakelijke relatie ontstaan. Frans is als accountant verbonden aan de ondernemingen van de familie Wierks.
Verkeersschool Wierks is de grootste rijschool in de regio Drechtsteden. Deze regio strekt zich uit vanuit Gorinchem, de Drechtsteden tot Rotterdam Zuid. Er wordt een breed scala aan opleidingen aangeboden voor elk type voertuig. Daarnaast verzorgen ze ook logistieke opleidingen (vrachtwagen). Het klantenbestand bevindt zich in een cirkel van 50 kilometer rondom Dordrecht. Verkeersschool Wierks is ook aangesloten bij het SVBO: Een landelijk netwerk van rijscholen die uitwisseling tussen instructeurs/klanten bevorderd.
 
Er worden “in huis”, naast rijopleidingen ook andere opleidingen gegeven zoals o.a. opleiding voor vaarbewijzen en bedrijfshulpverlener.
Bij de verschillende ondernemingen werken in totaliteit ongeveer 60 mensen.
 
Verkeersschool Wierks is een echt familiebedrijf: De nieuwe generatie Wierks is al volop in het bedrijf werkzaam. Momenteel is de familie in samenwerking met Frans van Lonkhuizen actief bezig een zo soepel mogelijke opvolging te realiseren.
 
Naast de in Dordrecht bekende plek, is Wierks ook online inmiddels goed te vinden.
Lex Wierks: Wij beseffen dat online aanwezigheid noodzakelijk is en hebben daarom ook iemand in dienst die al deze online uitingen verzorgt. In overleg met een bureau wordt alles hiervoor ingepland.
 
Jongeren komen ook bij ons terecht via de ANWB. Wierks heeft met de ANWB een franchise-constructie waarin Verkeersschool Wierks (geheel zelfstandig) opereert onder de vlag van de ANWB.
 
Lex Wierks wil benadrukken dat Frans van Lonkhuizen al heel lang een persoonlijke vriend is, maar (zakelijke) betrouwbaarheid is ook heel belangrijk.
Wierks Verkeersschool

Andere klanten

Twin Creations

Twin Creations

Garage Vissersdijk

Garage Vissersdijk

Scheepswerf Het Anker

Scheepswerf Het Anker