FlanQ bestaat dit jaar 25 jaar

Gepubliceerd Op: 27 maart 2024Categorieën: Kantoornieuws2,1 min leestijd

Met trots vieren wij het 25-jarig bestaan van ons bedrijf. Graag willen wij de persoonlijke verhalen en ervaringen delen. Hiervoor nodigen wij zowel medewerkers als relaties uit om herinneringen en mijlpalen te delen en samen terug te kijken op een kwart eeuw van samenwerken. 

Bij FlanQ draait alles om kwaliteit van de dienstverlening, een plezierige werkomgeving en vooral om de relaties en medewerkers.

Lees hier het verhaal van drie medewerkers van het eerste uur, Pascal Scheurwater, Lia Brussee en William Segers.

Pascal kwam in 1999 binnen als stagiair en heeft het schip nooit meer verlaten. Inmiddels is Pascal alweer 7 jaar als openbaar accountant binnen FlanQ actief. Lia begon in 2002 als administratief medewerkster en is inmiddels uitgegroeid tot de stem van FlanQ. 

Na een stage in 2002 is William begin 2004 gestart bij FlanQ en is uitgegroeid tot de vraagbaak voor zowel collega’s als klanten. 
Drie persoonlijkheden met alle drie een eigen karakter. 

Op de vraag wat FlanQ voor hen betekent geven ze alle drie aan dat de informele sfeer en de onderlinge band voor hen heel belangrijk is. “Het voelt alsof we deel uitmaken van de “familie FlanQ’”.

Pascal geeft aan dat binnen FlanQ je de kans krijgt om je talenten te ontwikkelen. We zijn meer dan collega’s en naast hard werken maken we ook veel plezier met elkaar.

William vult aan dat de collega’s en de klanten FlanQ maken en hem energie geven. Lia bevestigt dit en geeft aan met plezier naar het werk te gaan.

De verschillende karakters binnen het team maken dat het team complementair is aan elkaar. 
Samen lunchen en op vrijdag een afsluitende borrel drinken versterkt deze band alleen maar. Lia geeft aan dat vaak de toestand in de wereld wordt besproken en dat dit soms tot discussies kan leiden, maar ook is er veel ruimte voor persoonlijke ups en downs. Tijdens de lunch worden ook regelmatig herinneringen opgehaald aan grappige momenten en leuke kantooruitjes. Zo was eens in het oude kantoor in Bavel alles onder water gelopen en moest er ’s-morgens eerst gedweild worden. Ook het uitje naar Holland zingt Hazes, waar het feest al begon tijdens de busrit ernaartoe, komt regelmatig voorbij.

Voor de toekomst zien de drie de groei van het kantoor als een uitdaging. Door de overname van Graafland accountants wordt de basis breder en is de continuïteit verder verbeterd. Het kantoor groeit maar belangrijk is dat de sfeer en de onderlinge samenhang blijft bestaan.
 

Bron:| 27-03-2024

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten