Medewerkers in beeld: Clerry Groeneveld

Gepubliceerd Op: 6 oktober 2022Categorieën: Archief, Kantoornieuws2,1 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. De komende periode zullen de medewerkers (opnieuw) meer over zichzelf vertellen.

Wie is het gezicht achter de stem of email.

Clerry Groeneveld

Wie ben ik?
Ik ben Clerry Groeneveld, 59 jaar en geboren in Dordrecht. Ik ben al 35 jaar getrouwd met Arno en we hebben twee kinderen, Martijn van 30 jaar en Lisanne van 27 jaar. 

Mijn grote hobby is muziek. 
 Al vanaf mijn kindertijd ben ik in de marsmuziek actief geweest, eerst als slagwerker later als bespeler van het Euphonium/Bariton. Dit laatste instrument bespeel ik nog steeds in een orkest in Vlaardingen.

Andere hobby’s zijn motorrijden en samen met Arno mooie reizen maken met de caravan.
 
Ik ben bij Zandstra Accountants in dienst gekomen op 1 december 1999. Ik werkte bij de ING Bank en werd door een medewerker van de bank attent gemaakt op de vacature bij Zilvester. In het begin was het even wennen omdat Zilvester het kantoor aan huis had en ik dus in huiselijke omgeving werkte. Maar al snel was er een vertrouwensband. Inmiddels is Zilvester met pensioen en werk ik voornamelijk thuis.
 
Ik ben begonnen als administratief medewerker waarbij ik hoofdzakelijk sorteren, coderen en inboeken van administraties deed. Langzamerhand ging ik ook jaarrekeningen samenstellen. Eerst de wat eenvoudiger jaarrekeningen om de werkzaamheden in de vingers te krijgen. Ik heb het Praktijkdiploma Boekhouden en Belasting assistent, verder heb ik heb geen accountancyopleiding gedaan maar alles in de praktijk geleerd. Zilvester heeft mij “de kneepjes van het vak” bijgebracht. Met cursussen en workshops heb ik mijn kennis verder vergroot.

Verantwoordelijk voor?
Ik vind eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden leuk om te doen, van het sorteren en boeken van de administratie tot de samenstelling van de jaarrekening en voorbereiden van aangiftes Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. 

In de loop der jaren heb ik onze klanten best goed leren kennen en weet hoe de administratie in elkaar steekt. Ook het contact met de klanten vind ik erg leuk.

Waar ik ook veel plezier in heb is het “uitvogelen” van de computerprogramma’s waar ik mee werk. Ik zoek dan naar de beste manier om een programma zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 

Samengevat kan ik zeggen:
“Ik heb het naar mijn zin en hoop dat ik nog een aantal jaren met plezier kan werken bij FlanQ Accountants”
 

Bron:| 06-10-2022

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten