Medewerkers in beeld: Lia Brussee

Gepubliceerd Op: 8 februari 2023Categorieën: Archief, Kantoornieuws1,7 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. De komende periode zullen de medewerkers (opnieuw) meer over zichzelf vertellen.
Wie is het gezicht achter de stem of email.

Lia Brussee

Wie ben ik?
Ik ben Lia Brussee en ben getrouwd met Jan en samen hebben wij een dochter Sanne van 22 jaar. 

Interesses
In mijn vrije tijd lees ik graag thrillers en luister ik graag naar true crime podcasts. Ook kijk ik graag samen met mijn man naar voetbal.
Verder trek ik er graag op uit om steden te bezoeken, maar ook het strand en de zee maken mij blij. Daar ben ik in de zomer dan ook vaak te vinden.

FlanQ team Alpe d’Huzes
Op dit moment ben ik hard in training om in juni, samen met mijn collega’s, de Alpe ‘d Huzes te beklimmen. Sommige collega’s gaan fietsen en anderen, waaronder ikzelf, gaan lopen. Dus dat betekent hard trainen, maar dat is geen probleem want het is heel leuk om dit samen te doen.

Verantwoordelijk voor? 
Ik ben sinds april 2002 werkzaam bij FlanQ, eerst als administratief medewerkster en vervolgens kwam daar het officemanagement bij. 

Mijn werkzaamheden zijn heel divers: Het bijhouden van de post, bestellingen en contact met klanten. Dit zowel telefonisch als persoonlijk bij de balie op de Jan Valsterweg. Verder boek ik ook klantadministraties in Exact Online.

Detachering
FlanQ detacheert ook medewerkers ter ondersteuning van de financiële administratie. Ik ben vorig jaar ook een aantal maanden ingezet bij een bedrijf in Den Haag voor alle voorkomende financiële werkzaamheden. Hierdoor is mijn werk nog afwisselender geworden.

Mijn collega’s
Een leuke groep mensen van diverse leeftijden. Er is een gezellige sfeer. Maar iedereen is ook professioneel en ik kan altijd terecht met vragen.

De toekomst?
Ik ben zeer tevreden met mijn huidige werkzaamheden maar sta altijd open voor bijscholing als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Samengevat kan ik zeggen:
“Geen dag is hetzelfde en dat vind ik het leukst aan mijn werk”

 

Bron:| 08-02-2023

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten