Medewerkers in beeld: Lindy Balder

Gepubliceerd Op: 6 juni 2022Categorieën: Archief, Kantoornieuws1,6 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. De komende periode zullen de medewerkers (opnieuw) meer over zichzelf vertellen.

Wie is het gezicht achter de stem of email.

Lindy Balder:

Wie ben ik?
Mijn naam is Lindy Balder, ik ben 21 jaar en woon in Dordrecht. In mijn vrije tijd voetbal ik bij Sv Oranje wit en ga ik graag naar het terras.

Op dit moment studeer ik nog aan Avans Hogeschool, te Breda met de (deeltijd)opleiding Hbo-opleiding Accountancy. Ik werk sinds september 2021 bij FlanQ. 
Tijdens mijn vorige opleiding, AD Finance, heb ik hier 20 weken stage mogen lopen. Na een geslaagde en leerzame stageperiode ben ik in gesprek gegaan met Frans van Lonkhuizen over de optie, studeren in combinatie met werken. Daarom ben ik een deeltijdstudie gaan doen en ben ik sinds september in dienst.

 
Verantwoordelijk voor?
Als junior assistent accountant houd ik mij vooral bezig met het verzorgen en controleren van de administratie van klanten, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften.

Het leukste om te doen vind ik het doorlopen van het gehele proces van de klant, van het verzorgen van de administratie tot aan de fiscale aangiften en alles daartussen. Variatie in mijn werkzaamheden, maar ook het werken met/voor verschillende soorten ondernemingen spreekt mij erg aan.

Mijn collega’s?
Het team waar ik nu mee werk zijn leuke en fijne collega’s.!

De toekomst?
Voor nu hoop ik nog veel te leren, van zowel mijn werk als studie om dit mee te kunnen nemen naar de toekomst, uiteraard bij FlanQ. Verder studeren is altijd het plan geweest. Ik ben er zeker van dat dit goed gaat komen. 
Daarnaast verbreed ik continue mijn kennis en wordt het werk steeds uitdagender.

Samengevat kan ik zeggen:
“De variatie in mijn werkzaamheden maken het werk niet saai.”

Bron:| 06-06-2022

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten