Medewerkers in beeld: Pascal Scheurwater

Gepubliceerd Op: 4 april 2022Categorieën: Archief, Kantoornieuws1,6 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. De komende periode zullen de medewerkers (opnieuw) meer over zichzelf vertellen.

Wie is het gezicht achter de stem of email.

Pascal Scheurwater:

Wie ben ik?
Mijn naam is Pascal Scheurwater en ik ben 42 jaar, geboren in Dordrecht maar al mijn hele leven lang woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Ik ben vader van 2 lieve kinderen van 6 en 10 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een potje te biljarten, darten of vissen met vrienden.

Sinds oktober 1999 ben ik in dienst. Tijdens mijn opleiding Bedrijfseconomie heb ik een half jaar stagegelopen bij Frans van Lonkhuizen. Frans huurde als startende ondernemer een kamer bij een verzekeringskantoor waar mijn tante destijds werkzaam was. Via mijn tante ben ik in contact gekomen met Frans.

Na mijn studie Bedrijfseconomie heb vervolgens ook een HBO-opleiding Accountancy gevolgd en zo van junior assistent accountant doorgegroeid tot AA-accountant.

Verantwoordelijk voor?
Binnen FlanQ ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van de klant en daarmee bedoel ik zowel zakelijk als privé. Van een goede administratie tot het samenstellen van de jaarrekeningen en het doen van fiscale aangiften. Uiteraard met behulp van collega’s. Daarbij wordt een adviserende en bijsturende rol de laatste jaren steeds belangrijker.

De afwisseling in werkzaamheden maken het werk als accountant leuk. De ene dag ben je druk met jaarrekeningen en heb je veel contact met klanten. De andere dag duik je in een uitdagend vraagstuk.

Mijn collega’s?
We hebben momenteel een leuk team binnen FlanQ, Er is een plezierige werksfeer door de informele cultuur.

De toekomst?
Mijn ambitie binnen FlanQ is om uiteindelijk medevennoot te worden, dit heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken.

Samengevat kan ik zeggen:

“Mijn dag is geslaagd als het een productieve dag was, cliënten met een tevreden gevoel ons kantoor verlaten en als ik omringd word door positieve mensen. Dat zit wel goed bij FlanQ”

Bron: Mon, 04 Apr 2022 09:15:31 +0100

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten