Medewerkers in beeld: Robbert Seghers

Gepubliceerd Op: 9 mei 2022Categorieën: Archief, Kantoornieuws3 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. De komende periode zullen de medewerkers (opnieuw) meer over zichzelf vertellen.

Wie is het gezicht achter de stem of email.

Robbert Seghers:

Wie ben ik?

Ik ben Robbert Seghers, sinds de zomer van 2019 werkzaam bij FlanQ en samenwonend met mijn vriendin in Breda waar wij laatst een appartement hebben gekocht. Ondanks dat ik al ongeveer 7 jaar in Breda woon ben ik een Zeeuw, geboren in Hulst Zeeuws-Vlaanderen, waar ik nog regelmatig kom om mee te voetballen bij de lokale vereniging. 

Ik ben een fanatiek sporter en doe niets liever dan voetballen, tennissen en mountainbiken in mijn vrije tijd. Naast het zelf beoefenen van sport ben ik ook fan van het kijken naar sport. Zo heb ik seizoenkaarten voor Feyenoord en ga ik deze zomer naar de GP van Oostenrijk om de formule 1 live te zien. 

Naast het sporten houd ik van een terrasje en het bezoeken van diverse festivals in de zomermaanden! Ook organiseer ik zelf een festival in de zomer. 
 
Tijdens mijn HBO accountancy opleiding in Breda ben ik met FlanQ in aanraking gekomen door middel van het Career event. Bij het Career event gaan studenten in gesprek met bedrijven ten behoeve van het vinden van een stage. Na mijn gesprek met Frans mocht ik op stage bij FlanQ, na mijn stageperiode ben ik nog even blijven hangen als ondersteunende kracht gedurende de daaropvolgende zomer. Na de zomer heb ik mij volledig op mijn afstudeerjaar gefocust, zodoende raakten wij elkaar uit het oog. 

Na mijn afstuderen ben ik dienst gegaan bij Van Oers Accountants in Breda. Dit beviel echter niet en zodoende ging ik op zoek naar een nieuwe werkgever. Toevallig kreeg ik op dat moment een bericht van Frans, wij zijn in gesprek gegaan en een goede maand later zat ik weer op kantoor in Dordrecht!

Verantwoordelijk voor?

Momenteel werk ik bij FlanQ als assistent-accountant. Daarnaast ben ik bezig met de laatste 2 jaar van mijn Post-bachelor opleiding AA oriëntatie MKB. Dit betekent dat ik over, als het goed is, 2 jaar officieel accountant ben met de titel Accountant-Administratieconsulent.

Ik voer de volgende werkzaamheden uit:
–    Opstellen van jaarrekeningen
–    Opstellen van fiscale aangiftes
–    Het fungeren als beginnend relatiebeheerder
–    Het voeren van besprekingen
–    Het verwerken van administraties
–    Begeleiden en beoordelen van stagiairs
–    Het behandelen van diverse vraagstukken over klant-gerelateerde problemen

Mijn collega's?

Ik zie FlanQ als een open kantoor waar een leuke informele sfeer heerst met een open cultuur, waarbij er veel ruimte is voor feedback en groei. Vergeleken met Van Oers zijn de relaties met de klanten veel persoonlijker en zijn de contacten frequenter. FlanQ geeft meer ruimte voor groei en er is een goede communicatie tussen de collega’s.

Een groot team waarbij iedereen elkaar helpt. Binnen van Oers bestonden er verschillende teams met allemaal eigen klanten, zodoende was er weinig binding tussen collega’s. 

Ik ben zeer tevreden over hoe wij er als FlanQ voorstaan, echter zijn wat extra teamuitjes niet overbodig 😉.
 

De toekomst?

In de toekomst wil ik graag werkzaam blijven bij FlanQ als AA.
Vervolgens heb ik altijd de ambitie uitgesproken om ooit een managementfunctie te bekleden, hier wil ik dan ook naartoe werken.
 

Samengevat kan ik zeggen:

“Het vele contact met cliënten en het ontnemen van zorgen voor onze cliënten geven mij een gevoel van voldoening”

Bron:| 09-05-2022

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten