Medewerkers in beeld: William Segers

Gepubliceerd Op: 25 augustus 2022Categorieën: Archief, Kantoornieuws2,2 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. De komende periode zullen de medewerkers (opnieuw) meer over zichzelf vertellen.

Wie is het gezicht achter de stem of email.

William Segers

Wie ben ik?
Mijn naam is William Segers en ik woon in Breda. Ik ben vader van Marit, in mijn vrije tijd breng ik veel tijd met haar door. Verder ga ik graag naar mijn voetbalclub NAC en kan ik een goed gesprek, onder het genot van een hapje en drankje, met vrienden erg waarderen.
Hebben deze vrienden geen tijd, dan is er altijd nog Netflix!

In februari 2002 ben ik via een stage van 13 weken voor HEAO-accountancy, terecht gekomen bij accountantskantoor van Lonkhuizen en Partners te Bavel. Dit beviel voor zowel mijzelf als het kantoor zo goed dat dit verlengd werd met nog 7 weken vakantiewerk.

Na deze periode zijn wij in het najaar van 2003 weer met elkaar in contact gekomen (inmiddels was het kantoor van naam veranderd: Van Lonkhuizen en Van Oosten, accountants en belastingadviseurs te Bavel). Toen ben ik in februari 2004 in dienst ben getreden, mijn studie heb ik toen in deeltijd afgemaakt. 

Verantwoordelijk voor?
Als Senior Assistent/Relatiebeheerder bij FlanQ ben ik het eerste aanspreekpunt voor een deel van de relaties van FlanQ. Mijn werkzaamheden omvatten alle administratieve zaken die bij de relatie spelen.

Dat kan bijvoorbeeld een schoenendoos met bonnen zijn tot het samenstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften. Een belangrijk onderdeel is natuurlijk ook advisering van de cliënten.

Het interne beheer van de applicaties/software waarmee FlanQ werkt, neem ik ook voor mijn rekening.

Detachering

FlanQ heeft als dienstverlening ook Detachering. Afgelopen jaren ben ik enkele dagen per week bij diverse opdrachtgevers aan het werk geweest. Vaak zijn dit langlopende afspraken.

Sinds januari 2018 werk ik bijvoorbeeld 1,5 dag per week als (Interim) Senior medewerker Financiële Administratie bij een ziekenhuis, waar ik verantwoordelijk ben voor de zogenaamde ‘derden administraties’ van BV’s en stichtingen die rondom het ziekenhuis bewegen.

Het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling van het werk spreken mij het meeste aan.

Mijn collega’s?

Door mijn ervaring met detachering-opdrachten weet ik dat wij met een fijne groep collega’s hard (samen)werken. Er is altijd bereidheid om elkaar te helpen. Daarnaast is er gezelligheid en een geintje. De onderlinge sfeer is met de huidige groep heel goed met een vrijdagmiddagborrel om de week te eindigen.

De toekomst?

Mijn huidige werkzaamheden blijven doen: De afwisseling tussen het werk bij FlanQ en detachering bevalt erg goed.

Samengevat kan ik zeggen:

“De diversiteit en de onvoorspelbaarheid in mijn werkzaamheden maken mijn functie interessant”

Bron:| 25-08-2022

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten