Kent u alle medewerkers van FlanQ? Wij stellen ze aan u voor. In het laatste interview vertelt eigenaar Frans van Lonkhuizen meer over zichzelf.

Frans van Lonkhuizen

Wie ben ik?
Mijn naam is Frans van Lonkhuizen, geboren en getogen in Dordrecht. Getrouwd en twee kinderen die inmiddels niet meer thuis wonen.

Interesses
Naast het runnen van het accountantskantoor besteed ik mijn vrije tijd graag aan het sporten (tennissen, fitnessen, wielrennen), reizen en het kijken naar voetbal.
Daarnaast mag ik graag met vrienden een avondje stappen. 

Samen met Yvette deel ik de passie om te reizen. We hebben al aardig wat reizen gemaakt. De komende jaren willen wij nog vele landen op de wereld bezoeken.   

De onderneming FlanQ Accountants & Adviseurs
Op 18 december 1998 ben ik de Kamer van Koophandel te Dordrecht binnengestapt om mijn nieuwe onderneming Van Lonkhuizen Accountancy in te schrijven. Nu bijna 25 jaar verder ben ik nog altijd actief en trotse eigenaar van dit mooie accountantskantoor.

Trots omdat wij leuke en mooie klanten mogen bedienen. 
Trots omdat wij een team hebben dat op elkaar kan bouwen.

Als accountant en directeur/eigenaar heb ik verschillende functies binnen het bedrijf. Hoewel je goed moet kunnen rekenen in ons vakgebied, is dit niet wat voor mij het allerleukste is.

Motivatie
Het ondernemen, zoeken naar nieuwe mogelijkheden, maar vooral het contact met onze klanten en zakelijke relaties is wat mij motiveert. “Het ertoe doen” voor je klanten is de grote motivator!

De toekomst
FlanQ (en voorgangers) bestaat inmiddels bijna 25 jaar, maar voor mijn gevoel zijn we pas net begonnen. Voor de komende jaren zijn er vele uitdagingen die we met enthousiasme tegemoet gaan. FlanQ heeft zowel intern als extern een groei ambitie. Ik wil hier graag mijn energie in steken om het kantoor op een niveau te krijgen dat alle aanwezige accountants kunnen participeren.

Samengevat kan ik zeggen:
Het klinkt misschien een beetje als een marketing Quote, maar voor mij is het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor mijn klanten. Niet alleen als accountant, maar ook als persoon en ervaringsdeskundige.

Bron:| 05-06-2023