De parttimers stellen zich voor!

Gepubliceerd Op: 8 maart 2023Categorieën: Archief, Kantoornieuws2,8 min leestijd

Over Yvette
Als zzp’er help ik penningmeesters van verschillende organisaties in de regio Dordrecht met hun financiële administratie. Daarnaast werk ik voor 2 dagen in de week bij FlanQ. Ik ben getrouwd met Frans en we hebben twee kinderen, Femke en Daan, die inmiddels allebei het huis uit zijn. Dan denk je dat je vanaf dat moment tijd overhoudt maar niets is minder waar.

Over Diane
Als communicatie “duizendpoot” houd ik mij bezig met alle communicatie-uitingen binnen FlanQ. Als zzp’er doe ik dat voor een aantal uren per week. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. 

Interesses van Yvette
Eigenlijk heb ik te veel hobby’s en dingen die ik leuk vind om te doen.  Mijn grootste hobby is fotograferen en ik trek er vaak op uit de natuur in. Frans en ik gaan graag op reis naar nieuwe bestemmingen, op stedentrip maar ook naar ons geliefde vakantieland Italië.
Tussendoor probeer ik de Italiaanse taal een beetje bij te spijkeren en vind ik het leuk om te koken. Een gezellig avondje met vrienden thuis of uit eten ben ik ook voor te vinden.

Verder houd ik van tennissen, fietsen en wandelen. Op dit moment ben ik aan het trainen om in juni met het FlanQ team Alpe d’Huzes te fietsen voor het goede doel.

Interesses van Diane
Ik probeer de conditie op peil te houden door veel te fietsen en de sportschool te bezoeken. Aangezien ik graag bezig ben werk ik vaak in de tuin en ga ik, samen met mijn man Rob, op reis om mooie steden te bezoeken of rondreizen te maken.
Ook ga ik graag uit eten of kook ik voor vrienden en familie. Gezelligheid staat bij mij voorop!

Verantwoordelijk voor
Bij FlanQ ondersteunt Yvette de accountants met het voeren van administraties en het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes en helpt zij Frans met interne zaken. 
Diane is verantwoordelijk voor de communicatie-uitingen van FlanQ. Hieronder vallen o.a. de website en de Social Media berichten. Samen werken wij aan het regelmatig vernieuwen van beeld- en tekstmateriaal. 
Zo leggen wij klantbezoeken af, waarbij Yvette de foto’s maakt en Diane het klantinterview doet.

Yvette werkt bij FlanQ als:
Naast al die hobby’s is er dan ook nog het werken bij FlanQ. Gelukkig is dat helemaal niet vervelend. Het is een prima omgeving om te werken, iedereen werkt hard maar er wordt ook tijd genomen voor een gezellig praatje of een grap. Volgend jaar bestaat het bedrijf 25 jaar en ik zie na 25 jaar nog steeds een kantoor waar de sfeer goed is en waar gemotiveerde mensen werken. 

Diane werkt bij FlanQ als:
Ik werk als zzp’er vanuit huis om MKB-bedrijven te ondersteunen met hun communicatie-uitingen, maar voor FlanQ kom ik naar kantoor. Het is een professionele, maar gezellige groep medewerkers die altijd bereid zijn om mee te denken en te werken met alle verschillende zaken rondom communicatie.

Samengevat:
Diane: “Voor mij is FlanQ een leuke afwisselende werkomgeving waar ik met plezier naar toe ga”

Yvette: Ik ben erg trots op Frans, dat hij samen met alle collega’s dit mooie bedrijf heeft neergezet. En ik vind het leuk dat ik hier nu als parttimer een klein steentje aan bij kan dragen.
 

Bron:| 08-03-2023

Deel dit bericht

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten