Nieuwsgierig wat AI voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen?

Als relatie van FlanQ kan je je inschrijven voor de gratis workshop die door ‘AI in Bedrijf’ georganiseerd zal worden op onze locatie in Dordrecht.

Tijdstippen: 
22, 24, 29 en 30 juni van 09.00 tot 12.00 uur

Aanmelden:
contact@aiib.nl.

Onze relatie, Gerard Groenewegen, is bezig met een nieuwe onderneming ‘AI in Bedrijf’. Gerard wil deze workshop gratis aanbieden voor geïnteresseerde bedrijven omdat deze nog in ontwikkeling is en zo direct geëvalueerd kan worden.
Doelgroep zijn MKB-bedrijven die nog niets met AI en data doen, maar wel open staan om er meer over te weten. Wellicht zijn er kansen die men nu laat liggen.
Er kunnen maximaal 3 à 4 bedrijven per workshop mee doen en per bedrijf maximaal 2 deelnemers. Natuurlijk houden wij de RIVM-maatregelen in acht, waaronder 1.5 meter afstand.

De insteek is niet technisch of data-inhoudelijk maar juist zakelijk-management. Het gaat om het realiseren van bedrijfsstrategie en doelstellingen en het oplossen van uitdagingen en knelpunten daarin. Mogelijk is AI een extra uitbreiding van het pakket aan mogelijkheden. Voorbereiding voor deze workshop is niet nodig, spontane reacties en ideeën zijn belangrijker.
Voor uitgebreide achtergrondinformatie kan je de pdf-brochure downloaden op onze website.

Opgeven kan via een mail naar contact@aiib.nl . Geef aan welke dagen je voorkeur hebben en hou deze gereserveerd in je agenda. Je krijgt daarna zo spoedig mogelijk een bevestiging. Bij te weinig deelnemers kan een workshop gecanceld worden. Je kunt Gerard ook bellen op 06 – 55 71 71 89

Bron: Thu, 27 May 2021 09:07:36 +0100